MNM-DJ’s Kawtar Ehlalouch en Sander Gillis steunen studenten met MNM Blokhut

Studeren, beeld ter illustratie - © pexels.com/PixabayStuderen, beeld ter illustratie - © pexels.com/PixabayBeeld ter illustratie, pexels

Geen Marathonradio dit jaar maar De MNM Blokhut. MNM-DJ’s Kawtar Ehlalouch en Sander Gillis zullen studenten door de examens helpen en ook zelf studeren…

Na tien edities zal Marathonradio plaatsmaken voor een volledig nieuw concept: de MNM Blokhut. MNM-DJ’s Kawtar Ehlalouch en Sander Gillis zullen studenten vanuit hun blokhut in Gent een hart onder de riem steken. Nieuw dit jaar is dat ze deze keer ook zelf zullen studeren voor examens en zo helemaal in de leefwereld van studenten kruipen.

We kijken er stiekem enorm naar uit om onze studententijd opnieuw te ervaren! Nog eens van het kotleven te proeven, notities te verzamelen, je grenzen op te zoeken en vooral: écht midden tussen de studenten te staan. We kruipen letterlijk in de leefwereld van onze studerende studenten.

MNM-DJ’s Kawtar Ehlalouch en Sander Gillis

Hun examenrooster zullen ze deze week verder ontdekken op MNM. De MNM Blokhut is van vrijdag 10 tot vrijdag 24 juni live te horen vanuit Gent.

De MNM Blokhut, vanaf vrijdag 10 juni 2022 tot vrijdag 24 juni 2022 op MNM en in de MNM-app.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.