Quantcast
Radio

MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael is matchmaker in Valentijnspecial van ‘Hot N Cold’

In het radioprogramma ‘Hot N Cold’ beantwoorden seksuologe Lotte Vanwezemael en MNM-dj Dorianne Aussens alle vragen over liefde en seks. Het nieuwe seizoen van ‘Hot N Cold’ start op Valentijn met een extra lange en speciale aflevering. MNM-seksuologe is matchmaker van dienst en koppelt twee singles voor een wandeldate.

Ter gelegenheid van de Valentijnspecial van het MNM-programma ‘Hot N Cold’ konden singles op MNM.be een vragenlijst invullen om gematched te worden voor een wandeldate. Maar liefst 3333 luisteraars vulden de vragenlijst in. MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael koos de twee beste matches er uit. De gelukkige duo’s mogen op Valentijnsdag op wandeldate.

De hotlist

Nieuw dit seizoen bij ‘Hot N Cold’ is de Hotlist. Lotte Vanwezemael stelde samen met een jongerenicoon, BV of youtuber een zwoele en sensuele muzieklijst op. Nicolas Caeyers, Average Rob, Senne Misplon, Steffi Mercie en Joey Kwan werkten hieraan mee.

Het nieuwe seizoen ‘Hot N Cold’ start nu zondag op MNM met een extra lange uitzending van 14.00 uur tot 23.00 uur. Nadien is het programma elke zondag te beluisteren van 21.00 uur tot 23.00 uur.

Toon meer

Gerelateerde berichten