Quantcast
Radio

MNM steunt opnieuw studenten met Marathonradio

Van maandag 7 juni tot en met vrijdag 25 juni steunt MNM opnieuw blokkende studenten met Marathonradio. Drie weken lang maken MNM-dj’s Peter Van de Veire, Dorianne Aussems en nieuwe dj Esther Nwanu, dag en nacht radio om studenten een hart onder de riem te steken.

MNM Marathonradio komt ook dit jaar terug. Dat maakte Peter Van de Veire gisteren bekend tijdens De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Van 7 tot en met 25 juni maakt Peter Van de Veire samen met Dorianne Aussems en nieuwe dj Esther Nwanu non-stop radio om blokkende studenten te steunen. Nieuwkommer Esther is zelf ook nog student dus voor haar is het een extra speciale editie. 

De drie presentatoren zullen worden bijgestaan door Sander Gillis en Laura Govaerts. Wat ze precies gaan doen, maken ze tijdens de start van Marathonradio, op maandagochtend 7 juni om 8 uur bekend. Het wordt alvast groot en speciaal, want het is de 10de editie van de radioshow.

Wie had vorig jaar gedacht dat we vandaag nog altijd mondmaskers zouden dragen en op anderhalve meter van mekaar examens zouden invullen? Marathonradio is er daarom meer dan ooit om studerend Vlaanderen een hart onder de riem te steken. Om studenten, maar ook hun ouders, vrienden en lieven met mekaar te verbinden. Want studeren doe je nooit alleen!”

Stevens Lemmens, nethoofd MNM

Vorig jaar bleef Marathonradio letterlijk in zijn kot, vanuit de MNM-studio in Brussel. Dit jaar keert de radioshow opnieuw terug naar Het Marathonradiohuis in Leuven, waar 48 dj’s en artiesten live zullen optreden. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt en alle optredens zijn live te volgen via de MNM-app. Daarnaast geeft Marathonradio dit jaar doorzichtige pennenzakken weg. Op 21 juni is er een groot pennenzakkenonderzoek via de MNM-app en op MNM.be, waar je een eigen pennenzak kunt winnen.

MNM Marathonradio, vanaf maandag 7 juni tot en met vrijdag 25 juni op MNM.
Meer info op MNM.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten