Quantcast
Voorjaar 2021

Nieuwe afleveringen Château Planckaert vanaf 2 mei

Vanaf zondag 2 mei timmert de familie Planckaert verder aan hun grote droom in Frankrijk in nieuwe afleveringen van het populaire Château Planckaert.

De coronaperikelen hebben flink roet in het eten gegooid bij de bouwplannen van het kasteel. De familie neemt dan ook de moeilijke beslissing om zich op te splitsen.

De mannen trekken zonder hun gezinnen naar Frankrijk om vastberaden de renovatie van hun kasteel verder te zetten. De vrouwen blijven in België om de voorbereidingen voor hun toekomstige verhuis te treffen. Zo zoeken ze een oplossing voor het runnen van hun chambre d’hôtes en de studies van de kinderen.

Na een hartverscheurend afscheid en problemen met de nodige documenten steken Eddy, Francesco, Christopher en Junior de Franse grens over. Stephanie en Christa zorgen ondertussen vol toewijding voor mémé Clara. Eddy is razend benieuwd om te zien wat zijn (schoon)zonen in een vorige werktrip verwezenlijkt hebben en ontdekt de wilde plannen die ze met het dak hebben…

Ook op persoonlijk vlak staat er heel wat op til. Zo jagen Devon en Mageno hun koersdromen na en probeert Junior zijn race-ambities waar te maken.

Château Planckaert, vanaf zondag 2 mei 2021 om 20.00 uur op Eén.

Château Planckaert is een programma van Vincent TV voor Eén.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten