Nieuwe liefde voor Guy Van Sande

ByLisa Paulussen

31 augustus 2023
Copyright: VTM

Nadat hij in 2019, na een drie jaar durend onderzoek naar kindermisbruik, veroordeeld werd tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie jaar, werd het stil rond de eens zo gevierde acteur Guy Van Sande. In 2021 volgde nog wel het nieuws dat hij zou gaan scheiden van zijn steun en toeverlaat Nathalie, en recent raakte bekend dat hij opnieuw de liefde gevonden heeft: bij Marielle.

Hoewel hij nog weleens probeerde om het als zanger te maken met maar liefst 65 Spotify-albums aan eigen nummers, heeft hij de schijnwerpers inmiddels écht vaarwel gezegd. Toch kon Dag Allemaal Guy overtuigen om kort te reageren op de nieuwe liefde in zijn leven. Al is hij niet veel van zeggen.

“Ik ben immers een gewone werkman, of ja… een gewone dopper’, klinkt het bij de eens zo succesvolle acteur. Ook over Marielle houdt hij de lippen stijf op elkaar. Enkel dat ze een koppel zijn wil hij nog wel bevestigen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.