Quantcast
MuziekRadio

Nostalgie eert Freddie Mercury met Mercury Mysteries

Dit weekend zet radiozender Nostalgie rockster en Queen-zanger Freddie Mercury in de kijker. Normaalgezien zou de zanger op 5 september 75 jaar geworden zijn en dat eert Nostalgie met onder andere de vierdelige podcast: Mercury Mysteries. Daarnaast wordt ook het hele weekend op Nostalgie omgetoverd tot het Freddie Mercury Weekend.

Rocklegende Freddie Mercury zou dit weekend 75 jaar geworden zijn en dat laat Nostalgie niet zomaar voorbijgaan. Fans kunnen hun hart ophalen met de vierdelige podcast Mercury Mysteries. In de podcast komt het leven van de zanger aanbod, net zoals heel wat weetjes. We komen meer te weten over zijn Brits-Indische afkomst, zijn stembereik, zijn fysieke uitstraling, zijn muzikale talent en podiumuitstraling, zijn excentrieke trekjes en ook over zijn ziekte en overlijden.

 “Samen met experts en superfans zoals Stef Kamil Carlens, radio-icoon Erik De Zwart en actrice Els Deceuckelier mocht ik in het onwaarschijnlijke leven van Freddie duiken in een poging enkele Mercury Mysteries te ontrafelen. Onwaarschijnlijk boeiende verhalen leverde dat op …en mijn  bewondering voor deze legende is er alleen maar groter op geworden.” 

Shalini van den Langenbergh, Nostalgie-DJ & producer

Elke vrijdag stelt Nostalgie-DJ Shalini van den Langenbergh in de Vroegste Ochtendshow van Vlaanderen bij Herbert & Astrid een nieuwe aflevering van de podcast voor:
–    Freddie – de Performer (03/09) 
–    Freddie – de Rebel (10/09) 
–    Freddie – de Mythes (17/09) 
–    Freddie – de Tragiek (24/09)

Freddie Mercury Weekend, van zaterdag 4 september tot en met zondag 5 september op Nostalgie. De vierdelige podcast Mercury Mysteries is te beluisteren op Spotify met elke vrijdag een nieuwe aflevering.

Beluister de eerste aflevering via deze link.

Toon meer

Gerelateerde berichten