Quantcast
Radio

Ontdek hier de podcasts van de VRT

Vanaf maandag 30 augustus gaat het najaar op de VRT-radiozenders van start en er komen ook enkele podcasts aan bod, zoals: Het mirakel van Schuman (Radio 1), Bless The Mess (MNM), Thank You Boomer (Studio Brussel), Het Koekoeksnest, Van In, De Inspecteur en Wijs (Radio 2).

Podcasts VRT

Het mirakel van Schuman (Radio 1)

Het mirakel van Schuman is een podcastreeks van acht afleveringen, waarin politicoloog Hendrik Vos en radiomaker Sven Speybrouck door Europa trekken. Ze gaan op zoek naar de geschiedenis van de Europese Unie op plekken waar Europa stap voor stap werd gesticht: van Schengen tot Athene, Kopenhagen en Bosnië.

Bless The Mess (MNM)

In Bless The Mess praten MNM-dj’s en beste vrienden Kawtar Ehlalouch en Anushka Melkonian over een les die ze in het leven moesten leren. We maken allemaal dezelfde moeilijkheden mee, maar uiteindelijk moeten we leren allemaal uit onze fouten.

Thank You Boomer (Studio Brussel)

In Thank You Boomer vraagt Thibault Christiaensen zich af of sommige artiesten, zoals The Red Hot Chili Peppers, Iron Maiden en Pearl Jam hun plaats in De Tijdloze 100 wel echt verdienen. Hij praat onder anderen met An Lemmens, Daan Stuyven en Jani Kazaltzis.

De Inspecteur, Wijs, Het Koekoeksnest en Van In (Radio 2)

Het bestaande podcastaanbod van Radio 2 wordt dit najaar verder aangevuld met extra afleveringen van Het Koekoeksnest en Van In uit het rijke VRT-radioarchief. Daarnaast komen er ook nieuwe podcasts van De Inspecteur en ook Karolien Debecker breidt het aanbod van Wijs uit met levenswijsheden.

Toon meer

Gerelateerde berichten