Ook deze bekende actrice is te zien in ‘Milo’

ByLisa Paulussen

2 januari 2024 ,
Foto: VTM

Er is heel wat nieuw en jong talent dat een kans krijgt in de nieuwe telenovelle ‘Milo’ op VTM. Maar er zijn ook heel wat gevestigde waarden die hun intrede doen in de reeks. Zo zien we ook Karlijn Sileghem aan het werk als Hilde Somers.

Directrice ad interim Hilde is Milo’s schoolhoofd, baas in de cafetaria waar ze werkt en bij momenten ook haar guardian angel. Hilde geeft het vak ‘lyric writing’ en heeft de gave om talent te spotten en te stimuleren. Excels zijn niet aan haar besteed: ze neemt beslissingen op basis van buikgevoel. Hilde heeft het voornemen alles te doen wat in haar macht ligt om de school, die ze een warm hart toedraagt, te beschermen. Samen met haar man Johan (Dries Vanhegen) heeft ze twee zonen: Liam (Mathias Mesmans) en Lou (Sieg De Doncker).

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.