Opvallende transfer in radioland

Foto: Peter De Smedt

Een opvallende transfer in radioland: presentatrice en actrice Maureen Vanherberghen, die in ‘Familie’ de rol van inspecteur Marlies Kennis vertolkt, maakt de overstap van DPG Media naar VRT. Ze verlaat QMusic en gaat bij concurrent MNM aan de slag, waar ze van maandag tot en met donderdag het middagblok zal presenteren.

Al is de VRT niet helemaal onbekend terrein voor Maureen. Zo werkt ze al als reporter voor het VRT1-programma ‘Vlaanderen vakantieland’ en was ze eerder al te zien in de reeks ‘Helden’, en spin-offs, op Ketnet. Bij MNM neemt de presentatrice de fakkel over van Astrid Demeure, die de stem wordt van een nieuw middagprogramma.

“Een nieuw radioavontuur op mijn pad, daar zeg ik geen nee tegen. Zij die me kennen, weten dat ik er volle bak voor zal gaan”, reageert Maureen op haar overstap in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.