Quantcast
StreamzTelevisie

Play4 en Streamz kondigen derde seizoen van Mijn Slechtste Beste Vriendin aan

Play4 en Streamz kondigen aan dat er een derde seizoen van Mijn Slechtste Beste Vriendin in aantocht is. De opnames zullen in het voorjaar van 2022 van start gaan met Eva Van der Gucht, Maaike Cafmeyer, Kim Hertogs, Ella-June Henrard, Clara Cleymans en Charlotte-Anne Bongaerts in de vaste cast.

Op de volledige inhoud is het nog even wachten, maar in het derde seizoen van Mijn Slechtste Beste Vriendin zullen de vriendinnen opnieuw heel wat geheimen, drama, flessen wijn en veel meer met elkaar delen.

De vaste cast keert terug samen met de sympathieke weervrouw (Jennifer Heylen), de ondergewaardeerde Zomer (Veerle Dejaeger), de jonge Thomas (Bas Van de Weert), de doortastende Josje (Ella Leyers) en de onhandige echtscheidingsadvocaat Jacobs (Titus De Voogdt) en Ilse Beyers is opnieuw de bedenker van de gelijknamige reeks.

Mijn Slechtste Beste Vriendin is een productie van Lecter Scripted Media, geschreven door Ilse Beyers, voormalig hoofdredacteur van Dag Allemaal, en gebaseerd op het gelijknamige boek.

Mijn Slechtste Beste Vriendin, seizoen 1 & 2 zijn nu beschikbaar op Streamz en Streamz+. De reeks zal binnenkort ook op Play4 te zien zijn.

Toon meer

Gerelateerde berichten