Quantcast
Entertainment

Rechten Gent wint eerste editie ‘Campus Cup’

Vanavond werd op Canvas de finale van ‘De Campus Cup’ gespeeld. Na 24 afleveringen van de studentenquiz onder leiding van Otto-Jan Ham weten we eindelijk in welke opleiding de “slimste” studenten zitten: het team ‘Rechten’ van de Universiteit Gent versloeg de opleiding ‘Politieke Wetenschappen’ van dezelfde universiteit.  

Het team ‘Rechten’ – met Timon, Benjamin, Hanne en Michiel – maakte zijn debuut in de allereerste aflevering van ‘De Campus Cup’ en ze wonnen dus ook de allerlaatste aflevering: de finale. Daarmee was de cirkel voor hen helemaal rond.

Het team ‘Politieke Wetenschappen’ – met Bjarne, Ellen, Bram en Jens –  zette in de voorronde de allersnelste finaletijd neer, maar moest in de echte finale de duimen leggen voor hun collega’s van Rechten.

Kotgenoot Kenny reikte de trofee van ‘De Campus Cup’ uit. Benjamin, Michiel, Hanne en Timon mochten de trofee in de lucht steken. De faculteit ‘Rechten’ van UGent mag de trofee een academiejaar lang koesteren.

Met het einde van het eerste seizoen wordt meteen ook het startschot van het tweede seizoen gegeven. Teams van vier studenten uit het hoger onderwijs kunnen zich vanaf nu via canvas.be inschrijven voor ‘De Campus Cup 2020’.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten