Roland uit Team André wint ‘The Voice Senior 2020’

© DPG MEDIA© DPG MEDIA© DPG MEDIA

Roland Van Beeck (66) is de winnaar van ‘The Voice Senior 2020’. Coach André Hazes riep op voorhand al dat de overwinning binnen was: “Ik ben er heilig van overtuigd dat ik dit ga winnen!”

En gelijk kreeg hij. De gepensioneerde tatoeëerder zette vanavond een topprestatie neer en wist daarmee ook de publieksjury te overtuigen. Roland is daarmee 10.000 euro rijker en brengt ook meteen zijn eerste eigen single uit.

Van bij de auditie wist Roland iedereen te charmeren met zijn warme, diepe stem. Toch kwam de overwinning als een echte verrassing voor hem.

“Ik ben echt overdonderd. Ik had nooit gedacht dat ik ‘The Voice Senior’ kon winnen. Maar dit is echt geweldig. Ik ben hier heel blij mee.” 

Roland Van Beeck

Ik voelde al meteen vanaf de Blind Audition een klik met Roland. Hij heeft veel talent en weet als geen ander gevoel te leggen in zijn muziek. Dat vind ik heel belangrijk. We hebben beiden meegedaan aan deze wedstrijd om te winnen en voilà, dat hebben we nu ook waargemaakt (lacht). Ik ben een trotse coach!”

André Hazes

Ondertussen heeft Roland niet stilgezeten en brengt hij meteen zijn eerste single uit. Samen met producers Marcel Fisser en Edwin van Hoevelaak dook Roland de studio in om een bewerking op te nemen van ‘To Make My Life Beautiful’, van de Schotse rockartiest Alex Harvey.

“Dat lied is altijd in mijn gedachten blijven hangen. Daarom dat ik deze knappe song graag een tweede adem wilde geven. Ik ben erg blij met het resultaat.”

Roland Van Beeck

De afleveringen van ‘The Voice Senior’ zijn te (her)bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.