Quantcast
Televisie

Saartje Vandendriessche trekt het bos in voor Eén

Saartje Vandendriessche kondigde bij Expeditie Gillis & Govaerts op MNM aan dat ze binnenkort opnames heeft voor een nieuw tv-programma. Daarvoor trekt ze drie weken lang het bos in.

Saartje wil zich helemaal onderdompelen in het bos, terug connectie maken met de natuur en proberen te overleven met wat die te bieden heeft. Daarvoor krijgt ze de hulp van een ‘bushcrafter’, die haar zal leren hoe je kan overleven in een bos met zo weinig mogelijk hulpmiddelen. Het wordt niet enkel een fysieke, maar ook mentale uitdaging.

“De gelukkigste momenten uit mijn jeugd waren toen ik naar de natuur kon: bramen die tegen mijn schenen schuurden, de boslucht inademen, kunnen blijven lopen zonder stoppen, het gevoel dat je onoverwinnelijk bent … Maar is dat wel zo? Ik wil mij deze keer echt hélemaal overleveren aan de natuur: slapen onder de blote hemel, eten zoeken in de natuur, voelen wat er allemaal in zo’n bos leeft. Overdag, ’s nachts, bij goed weer, bij slecht weer. Ik wil echt ontdekken hoe het voor mij zou zijn om te overleven in onze bossen.”

Saartje Vandendriessche

Saartje deelde het nieuws toepasselijk bij MNM, die deze week met Expeditie Gillis & Govaerts vanuit een bos uitzenden.

Het is nog niet bekend wanneer de opnames doorgaan en wanneer het programma op Eén te zien zal zijn.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten