Quantcast
Voorjaar 2018

Spanning in 2 Sterren Restaurant: tegen wie battelen Roel & Kürt

“Communicatie, communicatie, communicatie. En dan nog eens communiceren.” Roel Vanderstukken maakt in aflevering 3 van 2 Sterren Restaurant heel duidelijk waarmee een service staat of valt.

Voor de duo’s wordt het vanaf nu dan ook menens: 2 van hen openen op dinsdag 22 mei 2018 hun restaurant voor het eerst voor een betalend publiek. De andere 2 zijn op donderdag 24 mei aan de beurt. Krijgen de duo’s hun restaurants tijdig klaar? Hoe verloopt de eerste service? En is het team voldoende op elkaar afgestemd?

Roel & Kürt zijn door Sergio Herman uitgeroepen tot winnaars van de try-out. Zij staan volgens hem dus het verst en verdienen een belangrijk voordeel in de wedstrijd. Roel & Kürt kiezen namelijk zelf met wie ze in duel gaan met het oog op een finaleplek. Gaan ze de strijd aan met hun sterkste concurrenten of kiezen ze voor het duo met het grootste groeipotentieel? De beslissing valt Roel & Kürt zwaar. Zo zwaar dat ze het lot laten beslissen.

2 Sterren Restaurant, © VTM
2 Sterren Restaurant, © VTM

Nadat de onschuldige hand van Sergio Herman de tegenstanders van Roel & Kürt heeft bepaald, gaat het eerste duel van start. De twee restaurants – in Leuven én in Brugge, Gent of Mechelen – worden in sneltempo klaargestoomd voor de eerste betalende gasten. Roel & Kürt gaan hun eerste service goed voorbereid en met veel vertrouwen tegemoet. En dat terwijl het stressniveau van hun tegenstanders vlak voor de opening het kookpunt bereikt. Wanneer de deuren opengaan en de 50 gasten hun tafel opzoeken blijkt in beide restaurants ‘communicatie’ het grootste struikelblok te zijn. Hopelijk waait de stress niet over op de gasten, want zij mogen op het einde van de service punten geven op het eten, de bediening en het concept van hun favoriete sterrenduo. Punten die later in de wedstrijd misschien wel doorslaggevend kunnen zijn om de finale te halen…

2 Sterren Restaurant, dinsdag en donderdag om 20:35 bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten