Sterft Zatte Rita in Familie?

ByMudoo

21 juni 2024
Foto: VTM

De makers van ‘Familie’ hebben nooit geheimzinnig gedaan over het feit dat er heel wat bloed te pas zou komen aan de seizoensfinale van het 33ste seizoen van de dagelijkse VTM-reeks. Deze onthulling, gecombineerd met het feit dat reeds was aangekondigd dat de comeback van Jacky Lafon als Zatte Rita maar van korte duur zou zijn, maakte de kans dat haar personage op de dodenlijst beland is alleen maar groter.

In een interview met Dag Allemaal heeft Jacky dan ook meer tekst en uitleg gegeven over het lot dat haar geliefde personage wacht: “Ze hebben me in het verleden al twee keer gevraagd of ik terugkwam, maar hou je vast: dan moest Rita sterven”, vertelt ze. “En dat wou ik niet!”

“Ik zeg altijd: ik wil maar één keer sterven, dat zal ook zo zijn, en dan moet er op mijn grafsteen staan: ‘Ik lig hier ni gère’, aldus Jacky, die ook deze keer de garantie heeft gekregen dat haar personage blijft leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo