Vierdubbel feest ten huize Pfaff

ByMudoo

20 juni 2024
©VTM 'Da's Liefde!'De gelijkenissen tussen Sam Gooris en Jean-Marie Pfaff in 'Da's Liefde!' - © DPG Media©VTM 'Da's Liefde!'

Het belooft een drukke zomer te worden voor ambiancezanger Sam Gooris. Volgens Dag Allemaal berekende een niet nader genoemde krant dat al z’n optredens deze zomer goed zouden zijn voor een omzet van maar liefst 150.000 euro.

Maar voordat die drukke zomer begint, staat er eerst nog een groot feest op het programma ten huize Pfaff. Sams schoonouders Carmen en Jean-Marie zijn eind juni namelijk 50 jaar getrouwd en vieren dus hun gouden huwelijksjubileum. En dat is lang niet de enige heuglijke gebeurtenis die er te vieren valt.

“Kelly en ik zijn dit jaar ook 25 jaar samen – en in december ook 25 jaar getrouwd”, aldus Sam. “Kelly zal wel worden uitgenodigd op het gemeentehuis van Brasschaat, dan krijgt ze een medaille voor moed en zelfopoffering”, grijnst hij. “En voor mij een minuut stilte en de vlaggen halfstok”, giert Sam het uit. “En Liam, de zoon van Debby, is pas achttien geworden en de andere kleinzoon Bruce wordt in juli achttien, dat zijn ook speciale verjaardagen”, vult Kelly aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo