Quantcast
Streamz

Streamz kondigt tweede seizoen aan van Mijn Slechtste Beste Vriendin

De slechtste beste vriendinnen zijn terug! Op maandag 25 oktober 2021 start het tweede seizoen van Mijn Slechtste Beste Vriendin op Streamz. Het eerste seizoen eindigde met heel wat (slecht bewaakte) geheimen. In het tweede seizoen wachten meer intriges, meer edgyness, meer kitsch en vooral… méér wijn. En misschien duikt de echte David Hasselhoff dit seizoen wel op? Josje zal alvast wel aandraven, al is het niet die van K3.

We duiken opnieuw achter de schermen van het upscale reclamebureau ‘Callier & Starck’, waar we de intriges  volgen van artiestenmanager Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste  Michelle (Maaike Cafmeyer), account-manager Zita (Kim Hertogs), soap- actrice Molly (Ella-June Henrard), barvrouw Nikki (Clara Cleymans) en ‘De Zwaan’ Helena (Charlotte-Anne Bongaerts) terwijl professionele en persoonlijke uitdagingen de kop opsteken.

In het nieuwe seizoen worden de vriendschappen danig op de proef gesteld. Bedrog uit het eerste seizoen komt aan het licht en nieuwe romances ontwikkelen zich op de werkvloer. Houdt de vriendschap stand? Vanaf maandag 25 oktober 2021 ontdek je het op Streamz.

De vrouwelijke topcast wordt vervolledigd door onder andere Jennifer Heylen, Veerle Dejaeger en Ella Leyers. Ook Isabelle Vanhecke, als de pijnlijk falende relatie-therapeute van Sally en Peter, komt ‘tot bloei’. Er steken ook mannen de kop op in de turbulente levens van de dames, die vertolkt worden door Joren Seldeslachts, Steve Geerts, Mathias Sercu, Bas Van Weert, Robert De La Haye en ook nieuwkomer Titus Devoogd als de echtscheidingsadvocaat van Zita.

Mijn Slechtste Beste Vriendin: seizoen 2, vanaf maandag 25 oktober te zien op Streamz.

Toon meer

Inte Moeyersons

Redactrice

Gerelateerde berichten