Quantcast
Radio

Studio Brussel lanceert StuBru De Tijdloze op DAB+-kanaal

Goed nieuws voor fans van de Tijdloze, want het DAB+-kanaal van Studio Brussel wordt versterkt met StuBru De Tijdloze. Stijn Van de Voorde presenteert op zaterdag 8 januari een Tijdloze verjaardagspecial van David Bowie en vanaf maandag 10 januari staat Roos Van Acker elke ochtend klaar met Jouw Tijdloze Ochtendradio.  

Sinds maandag 1 november 2020 heeft Studio Brussel, naast de Studio Brussel-app, ook een volwaardig DAB+-kanaal, waarop er de voorbije twee weken werd afgeteld naar 2022 met De Tijdloze Countdown. De Tijdloze wordt een vaste waarde op het kanaal met Stubru De Tijdloze.

Stijn Van De Voorde zal heel wat verjaardagspecials presenteren op het kanaal en trapt op zaterdag 8 januari af met Jouw Tijdloze 75 van David Bowie naar aanleiding van de 75ste verjaardag van het icoon. Vanaf 10.00 uur worden de 75 favoriete platen gedraaid van David Bowie, gekozen door de luisteraar. Daarnaast vertellen ook bekende en minder bekende fans waarom Bowie zo tijdloos is.

Als je verschillende decennia David Bowie door elkaar schudt, klinkt dat verrassend gevarieerd en best spannend, zowel voor de kenners als de leken. Zeven uur tijdloos viben op David Bowie? Dit wordt een zaterdag om nooit te vergeten.”

Stijn Van De Voorde

Naast de verjaardagspecials van Stijn Van De Voorde presenteert Roos Van Acker vanaf maandag 10 januari Jouw Tijdloze Ochtendradio van 8.00 uur tot 10.00 uur. De luisteraar mag tijdloze platen aanvragen die die dag een speciale betekenis hebben voor hem, zoals bijvoorbeeld: de openingsdag op een huwelijksverjaardag of het favoriete tijdloze nummer van een jarige vriend.

“Ik heb ontzettend veel goesting om je elke weekdag van 8.00 tot 10.00 uur te verwennen met je tijdloze lievelingsmuziek. 2022 wordt een mooi jaar, dat is beloofd.”

Roos Van Acker

Jouw Tijdloze 75 van David Bowie met Stijn Van de Voorde, zaterdag 8 januari vanaf 10.00 uur op StuBru De Tijdloze. Jouw Tijdloze Ochtendradio met Roos Van Acker, vanaf maandag 10 januari van 08.00 tot 10.00 uur op StuBru De Tijdloze.

Toon meer

Gerelateerde berichten