Thuis: Dries reageert zich af op het werk

ByLisa Paulussen

16 januari 2024 ,
Foto: VRT

De ongerustheid van Tamara groeit. Rosa denkt dat Simonne haar kans moet wagen, maar Simonne twijfelt. Judith is er in het ziekenhuis niet bij met haar gedachten. Dries reageert zijn frustraties af op het werk. Femke sluit een hoofdstuk af.

Thuis, deze avond om 20u20 bij VRT 1

Met: Lauren Müller (Thilly), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Kadèr Gürbüz (Karin), Pol Goossen (Frank), Lynn Van den Broeck (Viv), Marleen Merckx (Simonne) e.a.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.