Zo beleefde Sven de Leijer de geboorte van zijn tweede zoontje

ByLisa Paulussen

15 januari 2024
Foto: VRT

Na een zwangerschap van acht maanden verloren Sven de Leijer en zijn partner helaas hun ongeboren zoontje Bob. Eind 2022 mochten ze gelukkig wel een gezond kindje in hun armen sluiten, zoontje Leo.

Aan Humo vertelt Sven hoe hij de geboorte en zwangerschap van Leo heeft beleefd: “We konden na Leo’s geboorte gelukkig zielsgelukkig op onze roze wolk gaan zitten. Maar de negen maanden die eraan zijn voorafgegaan, waren de hel”, zegt hij.

“Koppels die een ongeboren kind verloren hebben en opnieuw proberen, hebben het naar verluidt het lastigst tot op het punt in de zwangerschap waar het de vorige keer fout is gelopen. Zodra ze voorbij die mentale horde zijn, kunnen ze zich iets meer ontspannen”, gaat Sven verder. “Helaas bevond dat moment zich voor ons helemaal op het einde van de zwangerschap, waardoor we ook pas bij Leo’s geboorte het gevoel hadden dat we weer konden ademhalen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.