Thuis: Marianne vraagt een gunst

ByLisa Paulussen

15 december 2023 , ,
Foto: VRT

Simonne vindt dat Frank veel te ver is gegaan. Marianne vraagt een gunst aan Nancy. Die zit met haar hoofd bij een heel andere historie. Het wordt een moeilijke dag voor Vince, met een onverwacht einde. Viv stelt zich vragen bij het gedrag van Tamara.

Thuis, deze avond om 20u20 bij VRT 1

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.