Thuis: Tamara maakt zich zorgen

ByLisa Paulussen

22 februari 2023 ,
Foto: VRT

Ilias moet zware beslissingen nemen. Niels en Silke willen hun mama herdenken. Vince krijgt een uitbrander. Tamara maakt zich toch wat zorgen over het kindje. Tussen Waldek en Karin dreigt het weer uit de hand te lopen. Christine biedt Waldek een luisterend oor.

‘Thuis’, vanavond om 20u15 bij één

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.