Tv-Presentator Arjen Lubach doet intrede in De Slimste Mens ter Wereld

Arjen Lubach maakt intrede in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumArjen Lubach maakt intrede in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumArjen Lubach maakt intrede in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS Belgium

In een nieuwe aflevering van De Slimste Mens Ter Wereld maken we kennis met de Nederlandse tv-presentator, schrijver, cabaretier en muziekproducent Arjen Lubach. Hij is vooral bekend van het satirisch tv-programma Zondag met Lubach.

Vanavond maakt Vlaanderen kennis met bekende Nederlander Arjen Lubach. In 2012 won hij De Slimste Mens ter Wereld in Nederland. Zal Arjen ook in Vlaanderen De Slimste Mens kunnen worden? Spreekt hij al wat Vlaams? En hoe heeft Erik hem overtuigd? We kennen het antwoord in een nieuwe aflevering van De Slimste Mens ter Wereld.

In de jury zetelen Barbara Sarafian & Jan Jaap van der Wal:

De Slimste Mens ter Wereld, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.