Undercover spin-off Ferry verschijnt op 14 mei 2021

FerryFerry - © NetflixFerry - © Netflix

Fans van de succesvolle Undercover-reeks kunnen hun hart ophalen, want vandaag raakte bekend dat de Nederlandse Netflix Original-film Ferry op vrijdag 14 mei 2021 op de streamingsdienst verschijnt.

De film is een prequel van de serie en vertelt de backstory van Ferry Bouman (Frank Lammers) en zijn Daan (Elise Schaap).

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Cast: Frank Lammers, Elise Schaap, Monic Hendrickx, Raymond Thiry, Huub Stapel, Tim Linde, Yannick van de Velde, Maarten Heijmans, Olaf Ait Tami, Adison dos Reis, Bob Stoop, Juliette van Ardenne, Eva Laurenssen, Mike Weerts en Bram Blankestijn.
Regisseur: Cecilia Verheyden
Productiehuis: De Mensen
Producenten: Nico Moolenaar, Pieter van Huyck, Ivy Vanhaecke
Scenaristen: Bart Uytdenhouwen, Nico Moolenaar

Het grote succes van Undercover en de populariteit van het personage Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers) hebben geleid tot het maken van deze film. De opnames van het derde seizoen van Undercover zijn volop bezig en deze verschijnt later op Netflix en op Eén.

Ferry, vanaf vrijdag 14 mei 2021 exclusief te bekijken op Netflix.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.