Verhuizer Magnus wint De Sterkste Handen

Magnus wint De Sterkste Handen - © DPG MediaMagnus wint De Sterkste Handen - © DPG MediaMagnus wint De Sterkste Handen - © DPG Media

Verhuizer Magnus uit Wilrijk toonde zich het sterkst in de meest heavy beroepen van ons land en sleepte vanavond de titel van De Sterkste Handen binnen.

Na een bikkelharde eindstrijd omringd door zijn gezin en alle andere kandidaten, haalde hij het van magazijnier Nancy en ramenwasser Bjorn. Magnus ging naar huis met een gloednieuwe elektrisch aangedreven bestelwagen ter waarde van 66.000 euro. 

“Hier heb ik weken voor gestreden, mijn werk opzij gezet en mijn gezin en vrienden minder vaak gezien. Ik ben heel erg trots op deze overwinning. Deze beker is voor alle verhuizers van Vlaanderen, wij kunnen alles!” 

Magnus

Magnus legde een heel straf parcours af en moest als enige kandidaat geen enkele keer overwerken. Week na week haalde hij alles uit de kast en veroverde hij als underdog een plekje in de finale. “Ze noemen mij ‘de slang’ omdat ik door de proeven ben ‘geslibberd’ zonder op te vallen”, lacht Magnus. Tijdens de eindproef ging hij erg diep met de winst als resultaat. Natalia is erg onder de indruk: “Wat een kanon ben jij, Magnus!”

De afleveringen van De Sterkste Handen zijn te (her)bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.