Vlinders op de set van ‘Familie’

Copyright: VTM

Sinds kort is de set van ‘Familie’ in Lint een koppel rijker. Dat lezen we in Primo.

Acteur Maarten Cop (Jelle) vond er immers de liefde bij Marie Lambaerts. Zij werkt achter de schermen als productie-assistente bij de serie. Maarten en Marie maakten hun prille liefde op hun beider sociale mediakanalen bekend.

Op die manier zet de jonge ‘Familie’-acteur een soort ‘traditie’ verder wat zijn liefdesleven betreft. Ook zijn vorige vriendin Stefanie leerde Maarten immers op een tv-set kennen, maar dan die van de Ketnet-reeks ‘Hoodie’. Die relatie zou uiteindelijk zo’n drie jaar duren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.