Voor Celine Van Ouytsel gaat het mis in De Vuilste Jobs VIPS

Celine Van Ouytsel in De Vuilste Jobs VIPS - © DPG MediaCeline Van Ouytsel in De Vuilste Jobs VIPS - © DPG MediaCeline Van Ouytsel in De Vuilste Jobs VIPS - © DPG Media

In de tweede aflevering van De Vuilste Jobs VIPS op VTM GO gaat ex-miss België Celine Van Ouytsel mee op stap met de Gentse professionele cleaners Tom en Matthias.

‘s Ochtends krijgt ze te horen dat ze samen met de boys de hele dag verstopte leidingen en beerputten zal uitspuiten. De vrolijke verschijning is niet bang om haar handen vuil maken en amuseert zich te pletter. Maar aan het einde van de dag gaat het helaas mis. Celine blijft haperen aan de ontstoppingsmachine terwijl de slang automatisch oprolt. Het gevolg: een gebroken elleboog.

Naast De Vuilste Jobs VIPS op VTM GO is er ook een nieuwe aflevering van De Vuilste Jobs van Vlaanderen bij VTM 2 Daarin maakten de kijkers vorige week kennis met de sympathieke broers Ercan en Erdal die gespecialiseerd zijn in het ruimen van septische kelders en beerputten. Het olijke duo baatte voordien een pitazaak uit en ze lachen vaak om de ironie van hun job: “We hebben eerst de beerputten vol gestoken door de verkoop van pita’s en nu kuisen we ze uit. We verdienen er twee keer aan!”

Verder heeft cleaner Tim de opdracht om een appartement spik en span te maken waar al weken een lijkgeur hangt en het bovendien wemelt van de maden. Geen gemakkelijke opdracht, maar voor Tim is geen klus te lastig!

De Vuilste Jobs van Vlaanderen, dinsdag 11 januari 2022 om 21.45 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO.
De Vuilste Jobs VIPS is gelijktijdig om 21.45 uur exclusief te zien op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.