VTM 4 zendt Aspe-film uit als eerbetoon aan acteur Michel Van Dousselaere

Michel Van Dousselaere als commissaris De Kee in Aspe - © DPG MediaMichel Van Dousselaere als commissaris De Kee in Aspe - © DPG MediaMichel Van Dousselaere als commissaris De Kee in Aspe - © DPG Media

Als eerbetoon aan de overleden acteur Michel Van Dousselaere, zendt VTM 4 vanavond de Aspe-film, De Kinderen van Chronos, uit. Van Dousselaere speelde mee in verschillende tv-reeksen, maar was vooral bekend als commissaris De Kee in Aspe en Roman Lowinski in Danni Lowinski. De Kinderen van Chronos is vanavond om 20.30 uur te zien op VTM 4.

In de Aspe-film, De Kinderen van Chronos, verdiepen inspecteur Van In (Herbert Flack) en zijn team, onder leiding van commissaris De Kee (Michel Van Dousselaere), zich in een nieuwe moordzaak. De zaak leidt hun naar De Love, een gerestaureerde boerderij nabij Brugge. Van In komt erachter dat de boerderij dienst deed als lustoord voor prominente figuren en komt zo op het spoor van een uiterst rechtse groepering, die onder bescherming staat van de minister van Buitenlandse Zaken.

De Kinderen van Chronos, vanavond om 20.30 uur op VTM 4. De film Minority Report, die normaal gezien op dat moment zou worden uitgezonden, verschuift naar een latere datum.

Lees ook: Aspe-acteur Michel Van Dousselaere (72) overleden

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.