VTM-baas gaat opnieuw presenteren na grote flop

Foto: VTM

Hij staat graag in de belangstelling en daar is niets mis mee, maar zit er iemand op Davy Parmentier als presentator te wachten? De kijkcijfers van zijn talkshow ‘Wat een dag’ zorgden ervoor dat het al na één seizoen over en uit was, maar toch dook Parmentier nadien in ‘Belgium’s Got Talent’ op,  als jurylid weliswaar.

Eerder dit jaar schitterde Parmentier in ‘Special Forces’, iets wat hij – na het slikken van de nodige kritiek – wel goed deed en binnen enkele weken zien we hem op VTM terug aan het werk in ‘Make Up Your Mind’, een soort ‘The Masked Singer’ waarin 5 bv’s als dragqueen transformeren. An Lemmens presenteert het programma, Davy Parmentier vangt de dragqueens op in de backstage.

Het programma is op vrijdag 8 september te zien op VTM. Voorlopig éénmalig…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.