Quantcast
StreamingVTM GO

VTM GO viert tweede verjaardag met meer dan 2 miljoen gebruikers

Morgen, op vrijdag 23 april, viert VTM GO zijn tweede verjaardag met zeer mooie cijfers. Sinds de lancering van het online platform in 2019 staat de teller momenteel op 2.058.000 unieke gebruikers. Die zijn in totaal goed voor maar liefst 277 miljoen views. Op vlak van views groeide VTM GO de voorbije twee jaar dan ook uit tot het grootste lokale videoplatform en de cijfers blijven nog steeds stijgen.

Sinds de lancering in 2019 kon Vlaanderen op VTM GO meer dan 3.000 films en series gratis streamen. Het aanbod is nog steeds groot en gevarieerd: van actuele programma’s en exclusieve spin-offs tot populaire tv-reeksen, films en kinderprogramma’s.

Met VTM GO hebben we de voorbije twee jaar niet alleen meer dan 2 miljoen unieke mensen bereikt, we bereiken op dit moment ook op wekelijkse basis bijna een half miljoen kijkers. Dat toont aan dat consumenten en kijkers vandaag de straffe lokale content van VTM ook met een digitaal kijkcomfort willen bekijken. Binnenkort zal de VTM GO-app ook gelanceerd worden op Samsung Smart TV en LG en eind dit jaar ook op de meest recente Telenet-boxen.”

Calogero Macaluso, Directeur Streaming en Marketing

Familie en VTM NIEUWS blijven de populairste titels en tellen in 2021 de meeste unieke gebruikers. De telenovelle Lisa wint ook op VTM GO sterk aan populariteit en staat op de derde plaats, gevolgd door Blind Getrouwd en het VTM 2-programma Uit De Kleren. Bij VTM 2 staat Uit De Kleren bovenaan de top, gevolgd door Blijven Slapen.

VTM GO blijft ook inzetten op exclusieve spin-offs. Op dit moment kunnen we samen met interieurarchitect Gert Voorjans binnenkijken bij bekende Vlamingen in Huis Gesmaakt en is het online Voice-parcours van vijfde coach Laura Tesoro te volgen in The Voice Comeback Stage.

Top 10 2021

Ontdek hieronder de volledige top 10 in 2021 van de populairste programma’s op VTM GO, op basis van unieke gebruikers:

 1. Familie
 2. VTM NIEUWS
 3. Lisa
 4. Blind Getrouwd
 5. Uit De Kleren 
 6. The Voice van Vlaanderen 
 7. Da’s Liefde
 8. Fair Trade
 9. Sara 
 10. The Voice Comeback Stage

Top 10 2020

Ontdek hieronder de volledige top 10 in 2020 van de populairste programma’s op VTM GO, op basis van unieke gebruikers:

 1. VTM NIEUWS
 2. Familie
 3. Sara
 4. The Masked Singer
 5. Blind Getrouwd
 6. Behind The Mask
 7. De Buurtpolitie
 8. Het Weer
 9. Code Van Coppens
 10. The Voice Kids
Toon meer

Gerelateerde berichten