Snackmasters Kerst met Ruth Beeckmans & Koen Wauters - © DPG MediaSnackmasters Kerst met Ruth Beeckmans & Koen Wauters - © DPG MediaSnackmasters Kerst met Ruth Beeckmans & Koen Wauters - © DPG Media

Op donderdag 16 december nemen geen chefs maar BV-duo’s het tegen elkaar op in Snackmasters met als gekende doel: een snack zo perfect mogelijk namaken.

Om in de kerstsfeer te blijven, presenteren Koen Wauters en Ruth Beeckmans kersthapjes op het menu. De BV’s die hun beste kookkunsten zullen tonen, zijn Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen versus Sergio Quisquater en Sam Gooris, en Kamal Kharmach en William Boeva versus Bieke Ilegems en Erik Goossens. In de finale staan de winnaars van de twee halve finales tegenover elkaar om de gekende kerstbûche van IJsboerke na te maken.

Snackmasters Kerst, op donderdag 16 december 2021 om 20.35 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.