Welk duo wordt eerste finalist in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’?

© DPG MEDIA© DPG MEDIA© DPG MEDIA

Pinocchio in Hasselt, Bar Nazar in Mechelen, Pistache in Oostende: zij strijden verder voor de eindwinst in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Sergio Herman en Marcelo Ballardin beslissen welk duo rechtstreeks door mag naar de finale.

Pinocchio kreeg inmiddels Marcelo Ballardin en Sergio Herman op bezoek. Hun nieuwe menu bleek niet over de hele lijn een succes. De chefs vonden het lekker, maar is het ook een finale-gerecht? Zij krijgen nog hoog bezoek: de burgemeester van Hasselt komt bij hen langs.

Het voorgerecht van Ayse en Lorenzo uit Bar Nazar zag er voor de chefs al veelbelovend uit, maar vinden ze het ook lekker? Voor het hoofdgerecht koos het koppel voor heek, een kabeljauwsoort. Daarbij gebruiken ze een pistachecrème die Sergio te vettig vindt. De chefs merken ook dat ze allebei aan hetzelfde gerecht werken in plaats van het werk te verdelen.

Bij de tweeling Deborah en Jasmina is het hoofdgerecht geen hoogvlieger. Ook de sfeer in restaurant Pistache is rustig, heel erg rustig. “Ik heb het gevoel dat ik in een yogacentrum zit”, zegt Sergio. Het dessert is een lekkere afsluiter voor de chefs, maar is dat ook voldoende voor een ticket naar de finale?

De chefs kiezen in de aflevering van donderdag een rechtstreekse finalist en houden hierbij ook rekening met de mening van de gasten. Welk duo gaat als eerste door naar de finale en zet een stap richting de 50.000 euro?

Mijn Keuken Mijn Restaurant’, donderdag 12 november om 20.40 uur bij VTM.

Deze aflevering is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.