Op vrijdag 20 december beslist kijkend Vlaanderen tijdens de grote live finale wie zich de winnaar van Belgium’s Got Talent 2019 mag noemen.

Turnclub Athena, Vilja Duo, Lieselotte Diels, C-FAM, Steven Delaere en Benjamin Ceyssens kregen de stem van de jury. Ella Kasumovic, BAR-CODE, ELEMCO, Camille Beniest, Studio Adagio en The Movement Theory werden door de kijkers naar de finale gestuurd.

Wie wordt de opvolger van Tascha & Ian en gaat aan de haal met €50.000? Ontdek het morgen in de grote finale van Belgium’s Got Talent 2019.

Belgium’s Got Talent, vrijdag om 20u40 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.