Wittekerke: Astrid gaat terug naar haar ouders

Arnold Willems (Georges)

De cocktailavond is financieel een flop geworden. Katrien en Patsy zoeken wanhopig een manier om het verloren geld terug te winnen. Veerle is thuis weggelopen en wil van nu af aan leven zoals Bart. Ronnie vindt dit maar niets. Astrid beslist om terug bij haar ouders in te trekken. Frank denkt nog steeds dat Veronique hem te klein vindt. Wielemans vraagt Patsy om met hem mee te gaan op tournee.

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.