Wittekerke: Veerle maakt Bart jaloers

Foto: VTM

De poets die Nellie haar ex-man gebakken heeft, dreigt zich tegen haar te keren. Geert vraagt Georges om met Felicia, de echtgenote van Tuur, te gaan praten. De agent doet dit, maar Felicia weigert alle hulp. Bart vertelt Bob dat zijn auto gestolen werd. Greet stelt aan Simon voor om zijn dagboek over zijn ziekte te publiceren. Veerle wil Bart jaloers maken en gaat met Max uit.

Wittekerke, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.