Yanni Bourguignon openhartig: “Het draait in niet alleen om mij”

ByMudoo

23 juni 2024
Foto: VTM

Als kind droomde ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon ervan om piloot van een gevechtshelikopter te worden. Die militaire kinderdroom ziet hij dezer dagen alsnog enigszins in vervulling gaan nu hij de hoofdrol van Jan in de hernieuwde versie van de Studio 100-spektakelmusical deelt met Jelle Cleymans.

Maar in combinatie met z’n opnameschema bij ‘Familie’ betekent zijn rol in de musical wel dat het enorm drukke tijden zijn voor de jonge acteur, die pas zo’n drie maanden geleden voor de tweede keer vader werd. Gelukkig kan hij rekenen op de onvoorwaardelijke steun en liefde van zijn verloofde Kelly. Iets waar Yanni heel erg dankbaar voor is.

“Kelly beseft dat dit een droom is voor mij nu. Ze wist dat het zwaar en moeilijk ging zijn, maar toch had ze zoiets van: je moet dat doen. Dat is iemand graag zien, hé”, zegt Yanni aan Story. “Kelly is ook ambitieus. Op een bepaald moment zal ik het wat rustiger aan doen, zodat zij aan haar carrière als advocate kan werken. Het draait in onze relatie zeker niet alleen om mij”, benadrukt hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo