Blind Getrouwd-koppel: “Daar keken ze vreemd op”

Foto: VTM

Een jaar geleden gaven Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh elkaar hun jawoord in ‘Blind Getrouwd’ en sinds een drietal maanden wonen de twee ook officieel samen. In een huurhuis in Zottegem. En intussen heeft Brecht ‘zijn’ Jolien ook al opnieuw ten huwelijk gevraagd.

“Voor het eerst, want ik ben pas op één knie gegaan nadat we al getrouwd waren”, verduidelijkt Brecht in Story. “Zodra ik voelde dat ik voor de rest van mijn leven getrouwd wilde blijven, heb ik dat gedaan. Niet dat we van plan zijn om nog eens te trouwen. Maar misschien geven we wel een tweede feest, maar dan eerder als we vijf jaar getrouwd zijn”, klinkt het.

“We moeten eerst wel nog eens naar de notaris”, vult Jolien aan. “Want als nu één van ons twee overlijdt, gaat alles naar de eigen familie. Dat was de regeling voor het programma, je bent dan goed beschermd, maar nu willen we dat wel veranderen”, zegt ze. “Verschillende instanties, waaronder de bank, keken ook vreemd op dat we getrouwd waren maar nog niet op hetzelfde adres woonden”, grinnikt Brecht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo