‘Ze Zeggen Dat’ zoekt testpubliek

Dina Tersago in Huis Gemaakt - © DPG MediaDina Tersago in Huis Gemaakt - © DPG MediaDina Tersago, Huis Gemaakt

Het meest recente seizoen van ‘Ze Zeggen Dat’ loopt op zijn einde, maar er is gelukkig ook goed nieuws.

Want het programma komt gewoon met een nieuw seizoen vol leuke ‘Ze Zeggen Datjes’. En daarvoor gaan ze op zoek naar mensen die met hen bepaalde ‘Ze Zeggen Datjes’ willen onderzoeken.

Wil jij samen met Andy Peelman en Dina Tersago wel eens op onderzoek uittrekken? Ga dan naar figuratie.be en wie weet schitter jij binnenkort in een nieuw seizoen van ‘Ze Zeggen Dat’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.