Zo gaat het nog met Steven De Lelie

Foto: VTM

Nu de rol van aartsvijand Bert Van den Bossche, onder de alias van Joris Nuyens, is overgenomen door de Gentse acteur Jan Sobrie, is de kans dat Steven De Lelie nog ooit terugkeert in ‘Familie’ quasi definitief uitgesloten.

In Dag Allemaal lezen we hoe het nu met de acteur gaat. En wat blijkt? Hij vertoeft tegenwoordig in een heel andere sector dan de acteerwereld. Steven is namelijk al een tijd aan de slag in de woonzorgsector. Al speelt hij wel af en toe speelt hij nog eens mee in een stuk, of regisseert hij er een. En elke dinsdag presenteert hij op het legendarische Radio Minerva. “Dat vind ik zo plezant”, aldus Steven.

“Het zijn trouwens spannende tijden bij Radio Minerva. Met onze liveband gaan we nog deze maand een dubbelelpee uitbrengen, en er komen ook concerten aan. Veel moois om naar uit te kijken, dus”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.