Staat Hugo Sigal nog open voor de liefde?

ByLisa Paulussen

22 juni 2024
Foto: VTM

Zowat anderhalf jaar na de dood van zijn geliefde Nicole, heeft Hugo Sigal in het boek ‘Leven voor twee’ neergeschreven hoe hij is omgegaan met zijn – nog steeds niet voltooide – rouwproces. Maar ook hoe het was om de laatste jaren met Nicole en die vreselijke alzheimer-ziekte die haar trof, samen te leven.

Het moet dan ook ongelooflijk zwaar zijn om op die manier afscheid te nemen van diegene die meer dan een halve eeuw lang je soulmate en geliefde was. Wij kunnen ons dan ook moeilijk voorstellen dat Hugo nog ooit een nieuwe liefde zou toelaten in zijn leven. Maar hoe kijkt hij daar zelf naar? Dag Allemaal zocht het uit en legde hem de vraag voor.

“Nee, ik kan mij niet inbeelden dat ik nog een nieuwe liefde zou toelaten”, schudt Hugohet hoofd. “Dan zou ik het gevoel hebben dat ik Nicole bedrieg. Onlangs had ik nochtans ‘speciale’ interesse van een dame tijdens een verjaardagsfeest”, lacht hij. “‘Ge moet uw best niet doen’, kon ik alleen maar denken. Ik sta er gewoon helemaal niet voor open.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.