Zoon van Karen Damen werd geweigerd bij ‘The Voice Kids’

ByMudoo

12 februari 2024
Foto: VTM

Sky, de zoon van actrice, zangeres en presentatrice Karen Damen heeft duidelijk haar showbizzgenen geërfd. “Hij staat graag in de belangstelling”; zegt Karen in Story. “Als er een camera voor zijn neus staat, is hij gelukkig. Vandaar dat hij heel graag zou acteren, misschien wel in ‘Familie’ of ‘Milo’. Alleen zal ik niet de persoon zijn die daarvoor zorgt.”

“Want hij zal net als iedereen auditie moeten doen en enkel als hij goed genoeg is, krijgt hij die rol. Zo simpel is het”, meent Karen. “Maar ik zal hem nooit tegenhouden om in de showbizz te stappen.” Al heeft ze dat in het verleden toch één keer gedaan, zij het dan ongewild.

Toen hij klein was, wilde Sky namelijk heel graag deelnemen aan ‘The Voice Kids’. Helaas kon dat niet, en daar was zijn bekende mama verantwoordelijk voor. “Sky kon toen niet deelnemen, want ik zat toen exclusief bij VTM en kinderen van medewerkers mogen niet deelnemen aan programma’s”, verklaart Karen. “Dat was dus een nadeel van de zoon te zijn van Karen Damen”, lacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo