Quantcast
Televisie

Anouk Matton krijgt over the top babyshower cadeau

Vanaf maandag 27 september gaat Anouk Matton Privé van start en daarin krijgen we te zien hoe Anouk Matton een over the top babyshower cadeau krijgt. In het nieuwe programma op VTM 2 geeft de vrouw van Dimitri Vegas een unieke inkijk in haar leven vol glitter en glamour en haar zwangerschap.

Anouk Matton is als vrouw van Dimitri Vegas, de it-girl van het moment. Zij en Dimitri worden trotse ouders van een zoontje en dat moet uitgebreid gevierd worden. Zo krijgt ze een over the top babyshower cadeau met alles er op en er aan, maar Anouk zelf had geen moment rust, want al haar vriendinnen wilden haar onverdeelde aandacht.

“Al mijn vriendinnen stonden daar, ze draaiden mijn muziek, er was sushi en de champagne vloeide rijkelijk. Het was eerder een champagne shower dan een babyshower. Dat was eigenlijk toch niet zo solidair met mij hé, want ik mag niks drinken en al zeker geen rauwe vis eten.

Anouk Matton

Ook voor de babykamer gaat Anouk voor dat tikkeltje extra: “Er staan twee camions voor mijn deur vol babyspullen. Ik schrok wel van de hoeveelheid en wat er allemaal bij komt kijken.” Voor de inrichting schakelt ze de hulp in van ex-miss België en vriendin Cilou Annys, die zelf een babywinkel heeft.

Tot slot krijgt de kijker ook een inkijk bij de gyneacoloog voor een 38-weken check-up: “Als ik zou bevallen midden in de nacht, dan zou dat misschien het enige moment in heel mijn leven zijn dat ik zonder make-up de deur uitga. Maar dan denk ik dat ik misschien toch nog snel foundation zou gaan opdoen. Ik vind het wel belangrijk om er goed uit te zien op mijn eerste babyfoto’s.”

Anouk Matton Privé, vanaf maandag 27 september om 21.40 uur op VTM 2.

Lees ook: VTM 2 kijkt mee in het glamourleven van Anouk Matton

Toon meer

Gerelateerde berichten