Marcelo Ballardin en Loïc Van Impe bijten spits af in eerste halve finale van Snackmasters

Loïc Van Impe probeert een replica te maken van de Lotus frangipane - © DPG MediaLoïc Van Impe probeert een replica te maken van de Lotus frangipane - © DPG MediaLoïc Van Impe probeert een replica te maken van de Lotus frangipane - © DPG Media

In Snackmasters strijden Marcelo Ballardin en Loïc Van Impe voor een finaleticket, door de beste replica te maken van de iconische Lotus frangipane met abrikozenconfituur.

The game is on in Snackmasters, want na de winst in de kwartfinale krijgen Marcelo Ballardin en Loïc Van Impe de Lotus frangipane voorgeschoteld. De twee chefs hebben elk hun eigen aanpak. Zo bestuderen Marcelo en zijn rechterhand Nick eerst de binnenkant van het gebakje, terwijl Loïc en zijn kompaan Bjorn de buitenkant bekijken.

Koen Wauters gaat opnieuw langs bij beide chefs en maakt een eerste vergelijking met de echte Lotus frangipane. Hij merkt meteen op dat de bovenste lijntjes van de frangipane van Marcelo verschillend zijn: “Weet ik veel, man! Ik vind de mijne mooier”, klinkt het wat geërgerd bij Marcelo, waarop Koen antwoordt: “Marcelo, het moet niet mooier zijn, het moet hetzelfde zijn!”.

Daarnaast is Ruth Beeckmans terug detective van dienst in de fabriek, om het geheim van de frangipane te ontrafelen en maken de chefs zich klaar voor een spannende cook off. Volgens één van de juryleden zijn ze ook enorm aan elkaar gewaagd. Wie wordt de eerste finalist?

Snackmasters, maandag 27 september 2021 om 20.35 uur op VTM.

Lees ook: Snackmasters: Seppe Nobels en Sofie Dumont maken Bicky Burger na

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.