Deze ambitie heeft Bart Peeters niet

Foto: Mudoo.be

Zelfs als tachtiger staat Mick Jagger, als frontman van de Rolling Stones nog energiek rond te springen op een podium. En een soortgelijke energie ziet Primo ook wel terug in onze eigenste Bart Peeters. Nochtans wil die laatste Jagger geen voorbeeld noemen.

“Maar hij is wel een referentiepunt. Er is maar één groep in de wereld die Rolling Stones-muziek speelt, en dat zijn de Rolling Stones. En via hen leren we hoe je omgaat met waardig ouder worden. Alhoewel in sommige kringen hetgeen zij doen net als níet waardig wordt beschouwd”, grijnst Bart. “Ik vind het wél bewonderenswaardig, maar het is niet mijn ambitie om het nog vijftien jaar uit te zingen”, bekent hij.

“Ik heb dus geen Mick Jagger-ambities. Ik sport – meer dan vroeger – maar eigenlijk stelt dat niets voor”, zegt Bart. “Onze shows zijn echter heel fysiek. Topsport eigenlijk. Maar verder ga ik niet naar de fitness of zo. En ik heb ook geen diëtist zoals Jagger. Dus neen, ik verlang niet naar optreden tot mijn 80ste. Maar er zijn wel nog veel andere mooie dingen waarnaar ik verlang”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.