Quantcast
Radio

Belgische top-dj’s geven live dj-set vanuit de MNM-studio

Het hele weekend geven Belgische dj’s het beste van zichzelf in ‘MNM Party Weekend’ met een live DJ-set vanuit de MNM-studio. Onder andere Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies en Regi draaien pompende beats om op te dansen in ons kot. ‘MNM Party Weekend’ is een aanvulling op ‘MNM Party’ dat elke vrijdagavond te beluisteren is op MNM.

Dit weekend staat volledig in het teken van ‘MNM Party’ met een uitgebreide line-up van Belgische top-dj’s. Alle dj-sets zijn live vanuit de MNM-studio te volgen op de MNM app. Gevestigde waarden als Dimitri Vegas & Like Mike, MATTN en Lost Frequencies delen de decks met jong talent zoals 5napback, Voltage en Manuals. De drie laatsten zijn ex-winnaars van ‘MNM Start to dj’. Ook dj’s Lady S, Omdat het Kan Soundsystem en Henri PFR draaien live in de MNM-studio.

“Belgische dj’s kunnen al een hele tijd niet meer achter de decks kruipen. En onze luisteraars kunnen al maanden niet meer feesten. Daarom is het dit weekend party op de radio!”
Steven Lemmens, Netmanager MNM

‘MNM Party weekend’ is van vrijdag 19 februari t.e.m. zondag 21 februari te beluisteren op MNM en live te volgen via de MNM app:

  • Vrijdag 19/02: 19 – 0 uur
  • Zaterdag 20/02: 13 – 0 uur 
  • Zondag 21/02: 13 – 18 uur

Ontdek de volledige line-up op MNM.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten