Quantcast
Radio

MNM gaat op zoek naar ‘de Strafste Schoolhelden’ van Vlaanderen

‘De Strafste School’ van Vlaanderen wordt dit jaar ‘de Strafste Schoolhelden’ van Vlaanderen. Radiozender MNM gaat vanaf vandaag op zoek naar verhalen van ‘de Strafste Schoolheden’. Die helden worden op 20 mei door heel Vlaanderen in de bloemetjes gezet in ‘de Strafste Schooldag’.

Al tien jaar op rij gaat MNM op zoek naar ‘de Strafste School’ van Vlaanderen. De school met leerkrachten en leerlingen die zich elke dag op de meest uiteenlopende manieren voor elkaar in zetten. In deze tijden moeten leerkrachte zichzelf heruitvinden om te blijven les geven op een zo aangenaam mogelijke manier. Schoolbanken maken plaats voor videolessen en leerlingen worden van elkaar gescheiden door plexischermen en mondmaskers. Daarom viert MNM dit jaar dat elke school ‘een Straffe School’ is.

“Er wordt te weinig gezegd en getoond wat er allemaal goed gaat op scholen. Ik heb zoveel zin om alle spotlights die ik kan vinden te zetten op al die fantastische leerlingen, leerkrachten, poetsvrouwen, oudercomités, zorgleerkrachten, directies,… die van onze scholen een plek maken waar je graag bent, ook al ben je er misschien fysiek niet zoveel geweest.”

Laura Govaerts

Het is geen makkelijke tijd om op de schoolbanken te zitten, maar er zijn zoveel ‘Strafste Schoolhelden’ die elke dag het beste van zichzelf geven. Die mensen verdienen meer dan ooit een feest, een schouderklopje, een dankuwel.”

Sander Gillis

Volg ‘De Strafste School’ vanaf maandag 22 februari in ‘Gillis & Govaerts’ van 16.00 uur tot 18.00 uur op MNM en op MNM.be. 

Nomineer via deze link jouw ‘Strafste Schoolheld’.

Toon meer

Gerelateerde berichten