Quantcast
Entertainment

Drie kandidaten op rij coveren Billie Eilish in ‘The Voice van Vlaanderen’

Billy Eilish is de meest gecoverde artiest in ‘The Voice van Vlaanderen’. In de derde aflevering proberen drie kandidaten de coaches te overtuigen met een nummer van de Amerikaanse singer-songwriter. Wie slaagt er in om het muzikaal hart van de coaches te veroveren?

Het wordt spannend in een nieuwe aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’. Billie Eilish wordt drie keer op rij gecoverd in telkens een ander jasje, maar ook andere liedjes krijgen een eigen versie. Eén van de kandidaten zal de coaches kunnen overtuigen met een unieke ‘a capella-versie’… Ze zal op een verrassende manier haar favoriete coach uitkiezen, waardoor ze deze keer minstens evenveel zenuwen hebben als de kandidaten zelf.

Bekijk hier alvast een preview:

Ook Laura Tesoro is als vijfde coach opnieuw van de partij. Voor het eerst zijn de andere vier anderen blij dat Laura talent kan inpikken waarvoor er niet gedraaid is. De coaches zijn er zich van bewust dat talent soms door de mazen van het net glipt. “Voor zo’n kandidaten is Laura een zegen”, vertelt Koen.

“Wij waren jaren geleden op zoek naar een tweede zanger om samen met mij te zingen. Max Colombie, nu bekend van Oscar And The Wolf, kwam auditie doen en volgens ons was het dat toch niet helemaal. Een paar jaar later stonden wij op Pukkelpop en kwam hij daar optreden en dan denk je: ja, dat is ‘m!”

Niels Destadsbader

Ontdek hieronder de kandidaten die de pannen van het dak zingen in de derde ‘Blind Auditions’:

Laura (20)

Laura (20) komt uit Sint-Katelijne-Waver en begon te zingen op haar 11 jaar en wil haar zelfvertrouwen opkrikken met haar deelname. Ze kiest voor het nummer ‘Watch’ van Billie Eilish. 

Joran (23)

Joran (23) komt uit Deurne en is in zijn vrije tijd vlogger. Hij gaat tijdens zijn video’s op zoek naar een nieuwe hobby en brengt een nummer van Billie Eilish: ‘Idontwannabeyouanymore’. 

Thomas (25)

Thomas (25) komt uit Lanaken en werkt parttime als kinesist om daarnaast nog veel met muziek bezig te kunnen zijn. Zingen is zijn passie, maar ook een uitlaatklep. Hij is de derde kandidaat op rij met een nummer van Billie Eilish en brengt ‘Bad Guy’. 

Anna (19)

De Limburgse Anna (19) met Italiaanse roots komt uit Dilsen-Stokkem en heeft al eens meegedaan aan ‘The Voice Kids’. Anna kwam toen in het team van Natalia terecht. Ze draagt haar auditie op aan een overleden tante die voor haar een tweede mama was met het nummer ‘Don’t Worry About Me’ van Frances. 

Yelle (21)

Yelle komt uit Roosdaal en wil naast zingen door heel Vlaanderen gewandeld hebben. Hij is grote fan van country-muziek en waagt zijn kans met ‘Folsom Prison Blues’ van Johnny Cash.

Lotte (20)

Lotte (20) komt uit Kalmthout en studeert Media & Entertainment. Ze heeft al meegedaan in de musical Annie, waar ze de hoofdrol kreeg. Drukken de coaches af voor haar versie van ‘A Million Dreams’ van P!nk?

Louise (23)

Louise (23) komt uit Ternat en houdt enorm van zingen. Ze wil vooral creatief bezig zijn en houdt van het blues- en jazz genre. Louise brengt haar eigen jazzy-versie van ‘Finesse’ van Bruno Mars. 

Annelies (23) en Margot (23)

Annelies (23) komt uit Oudenaarde studeert samen met haar goede vriendin Margot (23) psychologie. Annelies schreef Margot in en ze wagen elk apart hun kans. Annelies brengt ‘Hotline Bling’ van Drake en Margot doet mee met ‘Lost Without You’ van Freya Riding. 

Nanou (23)

Nanou (23) is de tweede kandidaat die uit Sint-Katelijne-Waver komt. Ze maakt de laatste jaren samen met haar papa muziek als straatmuzikant en probeert de coaches in te pakken met ‘I’m Not The Only One’ van Sam Smith. 

Gwen (25)

Gwen (25) komt uit Arendonk en is boekhouder. Ze waagt haar kans met ‘100 Days, 100 Nights’ van Sharon Jones & The Dap-Kings. 

Reinier (44)

Reinier (44) uit Pelt wil vooral andere mensen vrolijk maken met zijn muziek. Tijdens zijn auditie begeleidt hij zichzelf op de gitaar met het nummer ‘Heart Of Gold’ van Neil Young. 

‘The Voice van Vlaanderen’: derde Blind Auditions, vrijdag 19 februari 2021 om 20.40 uur bij VTM.

Het volledige traject van Laura’s team kunnen kijkers ontdekken in een nieuwe aflevering van de exclusieve spin-off ‘The Voice Comeback Stage’ op vrijdag 19 februari om 22.30 uur op VTM GO.

Toon meer

Gerelateerde berichten