Quantcast
Televisie

Vincent Banic en Bab Buelens vertellen over liefde op de set in ‘Da’s Liefde!’

In een nieuwe aflevering van ‘Da’s Liefde!’ neemt Jens Dendoncker de liefde op de filmset onder de loep. Hij ondervraagt acteur koppels Vincent Banic & Bab Buelens en Filip Peeters & Ann Miller over bitsige en intieme filmscènes. Hoe reageren ze als hun partner intiem moet zijn met iemand anders en zijn ze ook echt kwaad op elkaar na een bitsige scène?

Soms slaagt de vonk over op de filmset. Acteur koppels Vincent Banic & Bab Buelens en Filip Peeters hebben al heel wat ervaring samen op de set, maar het is niet altijd even simpel om hun partner intiem te zien spelen met iemand anders. Ook andersom: Wat is het effect als ze samen een heftige ruzie moeten spelen? Jens legt beide koppels op de rooster en laat geen enkele vraag onbeantwoord. Ontdek hieronder de eerste beelden!

Ultieme verbinding

Met alle afleiding op onze gsm hebben we minder tijd om met onze partner gelijktijdig naar bed te gaan. Het moment voor het slapen gaan, zorgt nochtans voor ultieme verbinding. Jens vond enkele koppels die al een tijdje niet meer op hetzelfde moment naar bed gaan en probeert hen in een intiem experiment weer dichter bij elkaar te brengen.

©DPG Media

Oprechte sorry

Van ultieme verbinding naar ultieme koppigheid. Een oprechte en welgemeende ‘sorry’ kan een relatie alleen maar sterker maken en toch ligt ‘sorry’ voor heel wat Vlamingen gevoelig. Jens trekt de straat op en gaat op zoek naar koppels die thuis nog een klein conflict hebben uit te praten. Hij vraagt om hun lief op te bellen met een oprechte ‘sorry’. Wie kan zijn koppigheid opzij zetten?

Tinder

We laten ons leiden door een oneindige stroom aan foto’s op datingapp Tinder, maar eigenlijk zeggen die niets over de persoonlijkheid van iemand. Jens ontmoet vrijgezel Ilse. Bij haar leverde Tinder nog niet veel op en hij ontwerpt haar aan een nieuwe manier van daten. Ilse gaat op een soort zintuiglijke trip waarbij voor één keer het zicht volledig wordt uitgeschakeld. Enkel aan de hand van de stem, de geur en het betasten van de kandidaten kan ze haar nieuwe date uitkiezen.

©DPG Media

‘Da’s Liefde!’, zaterdag 20 februari 2021 om 20.30 uur op VTM.

De afleveringen van ‘Da’s Liefde!’ zijn ook te bekijken op VTM GO.

Toon meer

Gerelateerde berichten