Quantcast
Radio

Flo Windey presenteert #FokDeBlok op Studio Brussel

Vanaf maandag 31 mei steunt Studio Brussel de Vlaamse studenten met #FokDeBlok en Flo Windey is presentatrice van dienst. Naast Flo Windey zullen ook enkele bekende gasten, zoals: Julie Vermeire, Lennart Driessen (De Mol) en influencer Elodie Gabias de studenten steunen. Tijdens de laatste uitzending gaat Flo Windey presenteren vanuit een kot van een luisteraar, inclusief special guests.

De blokperiode komt er aan en Studio Brussel helpt alle studenten er door met een nieuw seizoen van #FokDeBlok. Voor presentatrice en influencer Flo Windey is de cirkel nu rond. In 2015 werd ze door Sam De Bruyn ontdekt, toen ze voor het eerst het Snapchat-account van #FokDeBlok mocht overnemen. Sindsdien was ze online festivalreporter en maakt ze daarnaast online reeksen als Flowjob en Faqda. Nu presenteert ze met #FokDeBlok haar eerste, eigen radioprogramma.

 “Had de blok fokken een vak geweest op school, dan was ik met de grootste onderscheiding geslaagd. Mijn blok was één grote pauze. Handig.”

Flo Windey

Het nummer Flok De Blok wordt gezongen door de Nederlandse rapper Joost Klein. Het lied wordt op maandag 31 mei uitgebracht.

#FokDeBlok: vanaf 31 mei 2021, van maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot middernacht op Studio Brussel.

Toon meer

Gerelateerde berichten