Quantcast
Radio

NRJ lanceert nieuwe hitlijst TENS 1000

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 juni laat radiozender NRJ de 1000 beste hits los van de afgelopen tien jaar in de nieuwe hitlijst TENS 1000. Stemmen kan vanaf maandag 31 mei via nrj.be en de NRJ-app.

NRJ maakt ons klaar voor de zomer met de nieuwe hitlijst TENS 1000. Vanaf maandag 31 mei kan er worden gestemd op de 1000 hits best van de afgelopen tien jaar. Wie stemt maakt kans op een unieke Sonos speaker, exclusief ontworpen door Lars Lagaisse van Kaart Blanche.

Van maandag 31 mei tot en met vrijdag 11 juni brengt de zender elke dag van 9.00 uur tot 10.00 uur een uur lang de grootste hits van één jaar uit de afgelopen tien jaar. Een week later, op maandag 14 juni, wordt de lijst afgetrapt met de apotheose op vrijdag 18 juni. Dan kennen we het beste nummer van de afgelopen tien jaar, gekozen door de NRJ-luisteraar.

“De TENS is het decennium waarin de meeste van onze luisteraars begonnen aan de big steps in hun leven. We willen heel graag horen welke soundtrack ze daarbij hoorden. Want bij NRJ draaien we énkel de hits van de voorbije 10 jaar. Voor iedereen die het wil horen en vooral voor de generatie voor wie de TENS de wonderjaren waren.”

Programma manager Nathalie Delporte

TENS 1000, vanaf maandag 14 juni tot en met vrijdag 18 juni.
Stemmen kan vanaf maandag 31 mei via NRJ.be en de NRJ-app.

Toon meer

Gerelateerde berichten